High5 energi gels! Gels der faktisk virker.

Jeg ved ikke om det kun er mig der nogle gange ikke har forberedt mig godt nok hjemme fra, og bare går død ude midt på sporet. Det skete på et tidspunkt for mig da jeg var ude på en tur på omkring 40 km i terræn, og må indrømme at jeg var helt drænet for energi. Kørte med en kammerat som jeg ellers plejer at kunne følge godt med, men var helt færdig.

Da fortrød jeg inderligt at jeg ikke havde købt nogle gels, for nøj hvor kunne det have hjulpet i den dejlige sommervarme der var den dag!

Jeg ved det ikke kun er mig der har det sådan, for ellers vil gels jo nok næppe være blevet opfundet. Energi gels er en nem måde at have energi med ud på længere ture. Gels er ikke til de ture på en halv time hvor du kører max, men er til de længere ture hvor en High5 Energi gel virkelig gør underværker! Nu har jeg efterhåndet prøvet dem på adskillige cykelture den sidste måned, og har ikke siden haft sådan en rigtig “nede” tur, hvor alt bare var skidt. Jeg har derimod taget en energi gel når jeg har været ude at cykle længere ture, og efter en time ca. har jeg taget en gel. Altså før jeg får følelsen af at jeg er udtømt for energi.

High5 laver mange produkter til sportsfolk, og jeg har erfaret at deres energi gels virker! Smagen er måske en smugle syntetisk, men de virker og man får ekstra energi af dem, så turen hjem pludselig ikke er nær så hård. Desuden fylder High5 energi gels ikke så meget som fx en banan, og det gør energi gels særdeles velegnet til netop cykling hvor man ikke altid har meget plads. Når jeg skal ud på længere ture tager jeg altid et par High5 energi gels med i lommen, så er jeg sikker på at jeg har overskud til at komme hjem, og ikke skal kæmpe en sej kamp for at nå hjem igen.

Hvorfor så gels i stedet for energibar?

Dette spørgsmål stillede jeg i første omgang også mig selv, men efter nøje undersøgelser, optager kroppen lettere flydende ting, i stedet for at den skal kæmpe med at fordøje en bar. En High5 energi gel giver altså energi med det samme, og kræver ikke kroppens energi for at nedbryde den, og hvorfor tage en energibar som kroppen skal bruge energi på at fordøje og nedbryde?

Jeg må indrømme at jeg er forbløffet over High5 produkterne som energi gels, og jeg har tænkt mig at fortsætte med at tage dem med på tur!

De fås desuden billigt hos Cykelpartner, hvor jeg klart kan anbefale bestille at fra. 10-12 kr. er billigt for noget der kan rede en hel cykeltur!

This entry was posted in Anmeldelse and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>