Polisport Bilby barnesæde! – Vinder af TÆNK’s test af cykelstole

TÆNK har lavet en test af cykelstole, og her har en af Cykelpartners produkter vundet. En barnestole som de har haft længe, og nok er en af de billigste forhandlere på nettet af.

Læs mere om den her.

I TÆNKS test har de testet fem af de mest solgte barnestole. De har haft nogle krav angående vægt mm. som de forskellige stole skulle leve op til.

De har testet følgende cykelstole til børn:

Bobike Maxi +

Hamax Kiss

OK Baby bodyguard Nero

Polisport Bilby (Mustang)

Yepp Maxi

 

Og det var altså over disse fem mest solgte barnestole hvor Polisport Bilby vandt. Man må formode at den har levet op til sikkerhedsforventninger, men så sandelig også prisen. Barnestolen skal monteres på stellet, men bør understøttes af bagagebæret på cyklen. Desuden er der fem punkts sele og god komfort i barnestolen. Desuden kan man justere fodhviler og man kan tillige også fastspænde fødderne hvis man har et meget livligt barn man godt vil have sat fast ved kørslen.

Cykelstolen er altså yderst gennemtænkt og funktionel. Du kan købe cykelstolen billigt online ved Cykelpartner ved at klikke på dette link, Polisport Bilby barnestole billigt.

This entry was posted in Artikel and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>